Contrast Christmas Art Sale

Unieke kunstwerken voor een betaalbare prijs

Van zaterdag 15 december 2012 t/m 19 januari 2013 is er een Christmas Art Sale bij Galerie Contrast. Contrast heeft een bijzondere selectie (kerst)cadeaus samengesteld voor haar klanten. Voor iedereen is er een bijzonder kunstwerk te vinden in een betaalbare prijs. Zoek je unieke schilderijen, design artikelen, schalen, vazen, sieraden om cadeau te geven of om aan jezelf te schenken? Ze zijn op de Contrast Christmas Art Sale te koop.

De Christmas Art Sale is iedere dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur. “Pick your gift and your license to … 2013!”

Meer info over Expositie ‘A licence to…2013′

Gunplate

Unieke sieraden

Take a Bath

Art Made by Chocolate!

Heerlijke chocolade pumps, chocolade pistolen en ander verrukkelijk chocolade werk van de bekende Chocolatier Margriet Brand uit Gilze zijn te koop als verwennerij in onze Galerie. Vanzelfsprekend passen de chocolade producten helemaal in het thema Jean Bond! “A license to … 2013!” Kom kijken & proeven!

Bioscoopkaartjes James Bond film “Skyfall” cadeau!

Iedere klant die tijdens de Contrast Christmas Art Sale een kunstwerk koopt (minimale besteding van 50 euro), of een lijst laat maken in onze lijstenmakerij of die lid wordt van onze kunstuitleen krijgt een vrijkaartje voor de Bond film “Skyfall” cadeau, geheel in de stijl van de expositie “A license to … 2013!”.


Galerie Contrast heeft extra koopzondagen op 16 en 23 december 2012 van 13.00 tot 17.00 uur!