Nieuws

Eindejaars expositie

 

Kunstenaars
Ena Rutten: schilderijen

Gerna Scheepens: collages, gemengde technieken op papier

Michiel van Pinxteren: beeldhouwwerk hout, steen, brons

Sjaak Smetsers: beeldhouwwerk glas, brons
 
Openingstijden
dinsdag op afspraak

woensdag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur

zaterdag 10.00-17.00 uur

Zondag 11 november van 15.00 tot 18.00 uur.

Maandag 24 december 2018 t/m woensdag 2 januari 2019 gesloten.

Algemene informatie
Deze eindejaars expositie opent zondag 11 november 2018 om 15.00 uur. De kunstenaars zullen bij deze opening aanwezig zijn. De expositie is te zien tot en met 22 december 2018.
In het kader van de Nationale Kunstdagen op 10 en 11 november ontvangt elke bezoeker, tijdens dit weekend een kunstkadobon van galerie/kunstuitleen Contrast ter waarde van € 25. Deze is geldig t/m 11 februari 2019 bij een minimale besteding van € 100.
U bent van harte welkom.
Voor meer informatie over de kunstenaars en hun werk, kijk op https://www.contrast-kunst.nl/eindejaars-expositie/

Like ons op Facebook
Hebt u onze facebookpagina al geliked? Neem een kijkje en like, want zo blijft u op de hoogte van alle activiteiten en nieuwigheden in de galerie. Ga naar www.facebook.com/galeriecontrast Of bekijk het filmpje op YouTube over Contrast en Artomove. Klik hier.

Openingstijden:
dinsdag op afspraak
wo t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur

Kunst cadeau geven?
Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Contrast heeft allerlei betaalbare kunstgeschenken. Prijzen al vanaf € 20. Beeldjes, sierraden, schilderij of wandobject. Het merk Pols Potten, Dutch Design Chair, Pepe Heykoop, Zwei, en Hollandsche Waeren is ruim vertegenwoordigd; maar ook unieke cadeaus van kunstenaars als Ans Vink, Olav Slingerland en Marieke Peters. In onze webshop hebben wij een aantal van deze geschenken al voor je geselecteerd. Verras een ander of jezelf!

Huur voor je muur!
Kunst huren is helemaal van deze tijd; je kunt telkens van andere kunst in huis genieten en je kiest afhankelijk van je smaak, gevoel of interieur op een bepaald moment. En met een origineel kunstwerk in je huis laat je zien wie je bent. Geen doorsnee reproductie aan je muur, want doorsnee wil toch niemand zijn?! Daarom begin met huren en als welkomstgeschenk voor elk nieuw lid: je huurt de eerste 2 maanden gratis. En ben je al lid van Contrast Kunstuitleen en introduceer je een nieuw lid, dan huur je als bestaand lid ook 2 maanden gratis! Dus Huur voor je muur.

Kadobon
Geef iemand kunst kado, dat is een origineel en blijvend geschenk. Maar wil je iemand toch liever zelf iets van kunst laten uitzoeken, geef dan een kunstkadobon of een kunstuitleen-bon van Contrast. Er is al een kunstbon vanaf € 25 en het wordt leuk verpakt.

Van harte welkom bij Galerie/Kunstuitleen Contrast

Brigitte van Iersel
Artomove Lijstenmakerij
Joris van Pinxteren