Nieuws

Expositie 31 maart t/m 4 mei 2019


Kunstenaars

Mainkunst: stalen wandobjecten
Mar Hunstinx: kettingen van bijzondere kralen
Marjan Smit: glas sculpturen en etsen
Bert van der Linden: schilderijen en collages
Anja van Unen: beeldhouwkunst


Openingstijden

Dinsdag op afspraak
Woensdag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Zondag 31 maart 15.00-18.00 uur


Algemene informatie

Deze expositie opent zondag 31 maart 2019 om 15.00 uur. De kunstenaars zullen bij de opening aanwezig zijn. De expositie is te zien t/m zaterdag 4 mei. Tijdens de opening zal er een demonstratie te zien zijn van beeldhouwen gegeven door Anja van Unen. U bent van harte welkom.
 
Voor meer informatie over de kunstenaars en hun werk: kijk op deze website onder de kop ‘expositie‘.

Like ons op Facebook
Hebt u onze facebookpagina al geliked? Neem een kijkje en like, want zo blijft u op de hoogte van alle activiteiten en nieuwigheden in de galerie. Ga naar www.facebook.com/galeriecontrast Of bekijk het filmpje op YouTube over Contrast en Artomove. Klik hier.

Openingstijden:
dinsdag op afspraak
wo t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur

Kunst cadeau geven?
Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Contrast heeft allerlei betaalbare kunstgeschenken. Prijzen al vanaf € 20. Beeldjes, sierraden, schilderij of wandobject. Het merk Pols Potten, Dutch Design Chair, Pepe Heykoop, Zwei, en Hollandsche Waeren is ruim vertegenwoordigd; maar ook unieke cadeaus van kunstenaars als Ans Vink, Olav Slingerland en Marieke Peters. In onze webshop hebben wij een aantal van deze geschenken al voor je geselecteerd. Verras een ander of jezelf!

Huur voor je muur!
Kunst huren is helemaal van deze tijd; je kunt telkens van andere kunst in huis genieten en je kiest afhankelijk van je smaak, gevoel of interieur op een bepaald moment. En met een origineel kunstwerk in je huis laat je zien wie je bent. Geen doorsnee reproductie aan je muur, want doorsnee wil toch niemand zijn?! Daarom begin met huren en als welkomstgeschenk voor elk nieuw lid: je huurt de eerste 2 maanden gratis. En ben je al lid van Contrast Kunstuitleen en introduceer je een nieuw lid, dan huur je als bestaand lid ook 2 maanden gratis! Dus Huur voor je muur.

Kadobon
Geef iemand kunst kado, dat is een origineel en blijvend geschenk. Maar wil je iemand toch liever zelf iets van kunst laten uitzoeken, geef dan een kunstkadobon of een kunstuitleen-bon van Contrast. Er is al een kunstbon vanaf € 25 en het wordt leuk verpakt.

Van harte welkom bij Galerie/Kunstuitleen Contrast

Brigitte van Iersel
Artomove Lijstenmakerij
Joris van Pinxteren